ACTUALITATE EVENIMENT — 01 noiembrie 2013

Agresor arestat pentru ultraj şi vătămare corporală gravă

Agresorul care şi-a bătut crunt victima, pe strada Vasile Lucaciu, din Baia Mare, a fost arestat. Acesta va sta închis până la data de 25 noiembrie a.c.

Magistraţii băimăreni au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă, pentru o perioadă de 29 de zile, a lui Robert Baiza, aflat în stare de reţinere, pentru vătămare corporală gravă şi ultraj contra bunelor moravuri. Din ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale întocmită de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au rezultat următoarele: “Inculpatul Baiza Robert, în data de 26.10.2013, în jurul orelor 22.00, s-a aflat în localul S.B., ce aparţinea de Î.I.Ş.V., situat pe str.V.L. din municipiul B.M., judeţul Maramureş, unde a consumat băuturi alcoolice şi a avut o altercaţie cu partea vătămată Ş.V., căreia i-a aplicat o lovitură cu pumnul în zona capului, cauzându-i leziuni corporale, care necesită pentru vindecare 40 – 45 zile îngrijiri medicaleşi i-au pus în primejdie viaţa părţii vătămate. În acelaşi context, inculpatul Baiza Robert a avut manifestări, a proferat expresii care au adus atingere bunelor moravuri şi au tulburat ordinea şi liniştea publică.
Instanţa a admis propunerea de arestare preventivă şi a dispus arestarea inculpatului Baiza Robert în perioada 28.10.2013 – 25.11.2013.
Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.”

Anamaria Avram

Articol scris de: admin

Alte articole

Trimite pe

Publicitate

(0) Readers Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poţi folosi aceste etichete HTML şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>