SOCIAL STIRI — 22 august 2012

Prea multi directori la Directia Copilului Maramures

Un post de director din cadrul Directiei Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Maramures este sub semnul intrebarii. Noua comisie, alcatuita din consilieri judeteni care se ocupa de problemele existente in cadrul  institutiei amintite, a solicitat Consiliului Judetean o reorganizare a posturilor din cadrul DGSPC Maramures. Asta avand in vedere ca la nivelul judetului nostru exista patru posturi de conducere, in loc de trei, asa cum sunt la peste 90% dintre directiile din tara.

“Este vorba de o hotarare de guvern modificata, care aproba cadrul de functionare a conduceri directiilor de protectie a copiilor, unde se precizeaza ca se asigura de catre un director general si doi directori adjuncti. Stiu ca s-a solicitat acord din partea Agentiei Natio-nale a Functionarului Public si Ministerului Muncii, de unde s-a primit aviz pentru inca un director adjunct. Doar doua sau trei directii din tara au primit acest aviz favorabil”, sustine Dumitru Dumuta, secretar al CJ Maramures.

 

Secretarul CJ Maramures considera ca ar fi destui doi directori

 

In prezent, DGASPC Maramures este condusa de Nicolae Boitor, director general, Lavinia Orzac, director general adjunct Protectia copilului, Dorina Toma, director general adjunct Protectia adultilor, si Maria Griguta, director general adjunct economic. Consilierii judeteni au cerut insa o reorganizare a posturilor.

“Nu stiu daca in prezent s-ar mai da un aviz favorabil pentru patru posturi de conducere. Cu toate ca sunt in legalitate, cred ca aceasta institutie poate fi condusa de doi, maxim trei directori. Solicitarea consilierilor judeteni este justificata”, este de parere Dumuta.

Lia Bradeanu

Articol scris de: admin

Alte articole

Trimite pe

Publicitate

(1) Reader Comment

  1. Si care post e vizat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poţi folosi aceste etichete HTML şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>