UPDATE

Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Minaur a câștigat cu Mureșul Tg. Mureș, scor 31-29 și își asigură astfel poziția a doua în clasament. La pauza jocului de astăzi, băimărencele au avut trei goluri în avantaj, scor 16-13.

CS Minaur a început excelent, marcând primele cinci goluri ale întâlnirii (min. 6). Diferența a ajuns la șapte goluri în minutul 18, scor 12-5, după care au urmat cinci goluri consecutive ale oaspetelor, scorul devenind 12-10. La pauză, CS Minaur a intrat la cabine cu un avantaj de trei goluri, scor 16-13.

Imediat după reluare, oaspetele au egalat la 17 (min. 34). Echilibrul s-a păstrat până la mijlocul reprizei secunde, când CS Minaur s-a distanțat la trei goluri (min. 53) și părea că va fi câștigătoarea meciului, însă Mureșul a revenit în joc de la 28-24 la 28-29. CS Minaur a întors decisiv rezultatul cu trei goluri consecutive, reușind să câștige partida cu 31-29.

Pentru echipa locală au mai rămas de disputat în actuala stagiune doar două partide, ambele în deplasare. Prima se va juca la Timișoara, unde CS Minaur va juca împotriva CSU de Vest miercuri 10 mai (ora 15:30). Ultimul meci din sezonul 2016-2017 va fi “în deplasare” la CS Extrem.

CS Minaur – Mureșul Tg. Mureș 31-29 (16-13)

Sala Sporturilor “Lascăr Pană”

Au arbitrat: Pavel-Horincar (Ambii din Sălaj)

Aruncări de la 7m: 8-5 (transformate 5-4)

Minute de eliminare: 6-16

CS Minaur: Andreea Nastasă, Claudia Cetățeanu – Jenica Rudics (9 goluri), Andriyana Naumenko (6 goluri), Maryana Mykytei (5), Cristina Andrița (4), Oana Bidașcu (3), Ștefania Bălăceanu (2), Andreea Tecar (2), Alexandra Pricop, Daiana Gaiu, Iulia Bledea, Raluca Mihai, Bianca Zegrean. Antrenoare: Simona Maior-Pașca și Ioana Marta.

 

Duminică, 7 mai 2017, echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Minaur va disputa ultimul meci pe teren propriu din actuala stagiune împotriva Mureșului Tg. Mureș.

Partida va începe de la ora 17:00, iar accesul spectatorilor se va face pe bază de bilet, prețul unui tichet fiind de 5 lei.

În clasamentul momentului, cele două echipe sunt vecine de clasament, fiind despărțite de șase puncte. CS Minaur ocupă locul doi cu 45 de puncte în 17 jocuri, în timp ce Mureșul Tg. Mureș se află pe ultima treaptă a podiumului, cu 39 de puncte în 18 meciuri.

În ultimul meci disputat, CS Minaur a învins pe Sepsi-Sic Sf. Gheorghe cu 47-20, în timp ce Mureșul Tg. Mureș a învins la Baia Mare pe CS Extrem cu 32-27.

Chiar dacă meciul de astăzi va fi ultimul pe teren propriu pentru echipa locală, fetele vor mai juca în Baia Mare contra celor de la CS Extrem într-o partidă considerată în deplasare.

Până la meciul cu Extrem, CS Minaur va mai juca în deplasare la CSU de Vest Timișoara.

Anamaria Avram