În perioada 9 – 13 mai la Teatrul Municipal, se vor pune în scenă  mai multe  spectacole, dedicate tuturor categoriilor de vârstă.

Marți 9 mai, de la ora 19.00 va avea loc la Sala Mare – cu publicul pe scenă, spectacolul CASA DE PE GRANIȚĂ, care este organizat cu ocazia sărbătoririi Zilei Europei. Un ”spectacol” al zilelor noastre,  despre (ne)aderarea la spaţiul Schengen, despre fluxul nemaiîntâlnit de emigranţi (sau refugiaţi) din ţările arabe spre Europa, despre traficul cu ţigări de contrabandă, sau despre românii care au luat drumul străinătăţii pentru un trai mai bun.

Miercuri 10 mai, de la ora 10.00, la sala Teatrului de Păpuși este pusă în scenă arhicunoscuta poveste a copilăriei FATA BABEI ȘI FATA MOȘNEAGULUI,  de Ion Creangă.

Tot miercuri, de la ora 19.00 la Sala Mare va avea loc proiecția filmului ”Ana, mon amour”, film care a câștigat anul acesta URSUL DE ARGINT, la Festivalul Internațional de Film de la Berlin.

Joi 11 mai, de la ora 19.00, la Sala Mare – cu publicul pe scenă veți putea urmări spectacolul MÂNĂ MOARTĂ de Patrick Marber, spectacol care spune povestea unor tineri dependenți de jocurile de noroc, a căror vise prind aripi odată cu lansarea cărților de joc de către dealer.

Sâmbătă 13 mai, de la ora 11.00, la sala Teatrului de Păpuși, are loc premiera spectacolului 3D ”Submarinul galben”, regia Radu Dinulescu. Spectacolul redă aventura unor copii, aflați într-un muzeu, printre multe exponate prezentate sub formă de holograme, în care se află și epava submarinului galben, jumătate sub forma unui  schelet animalic. Întreaga lor aventură o puteți descoperi la premiera de sâmbătă.

La spectacolele de la Teatrul de Păpuși, prețul biletelor este de 5 lei (10 lei premieră), iar la secțiile Dramă și Revistă prețul biletelor este de 15 lei pentru adulți și 10 lei pentru elevi, studenți și pensionari.

Informații și rezervări bilete la tel. 0736 216 437 sau la rezervari@teatrulbm.ro.

Redacţia www.ifz.ro