Trei recidivişti vor sta după gratii până la data de 4 iunie 2017. Decizia a fost dată de instanţa Judecătoriei Baia Mare. Aceştia au spart mai multe locuinţe atât pe raza oraşului nostru cât şi în Iaşi.

În data de 09.04.2017, în intervalul orar 10:31 – 11:08, folosind chei potrivite (prin introducerea unui dispozitiv mecanic – cheie brută, care avea aplicată o foiţă de aluminiu), inculpatul a pătruns într-un apartament de pe strada Dragoş – Vodă din municipiul Baia Mare, iar din interior a sustras sumele de 770 de euro şi 950 de lei, fiind cauzat un prejudiciu în cuantum total de 4465 lei.

În data de 04.05.2017, în intervalul orar 09:01-15:00, prin folosirea de chei potrivite (prin introducerea unui dispozitiv mecanic – cheie brută, care avea aplicată o foiţă de aluminiu), inculpatul C.M.A. împreună cu inculpaţii L.V.M. şi F.A.C., au pătruns în locuinţa persoanei vătămate S.A., situată în Iaşi, pe strada Ciurchi,  cu intenţia de a sustrage bunuri, însă nu au găsit sume de bani sau bijuterii.

În data de 04.05.2017, ulterior orei 09:01, inculpatul C.M.A. împreună cu inculpaţii L.V.M. şi F.A.C.,  prin folosirea de chei potrivite (prin introducerea unui dispozitiv mecanic – cheie brută, care avea aplicată o foiţă de aluminiu), au pătruns în locuinţa persoanei vătămate R.A.C., situată în Iaşi, strada Profesor Paul, de unde, dintr-un portmoneu aflat într-un dulap, au sustras suma de 1150 de lei.

În data de 04.05.2017, inculpatul C.M.A. împreună cu inculpaţii L.V.M. şi F.A.C.,  prin folosirea de chei potrivite (prin introducerea unui dispozitiv mecanic – cheie brută, care avea aplicată o foiţă de aluminiu), au pătruns în locuinţa persoanei vătămate F.I., situată în Iaşi,  pe B-dul C.A. Rosetti, de unde au luat sume de bani şi bijuterii din aur, fiind cauzat un prejudiciu în cuantum de 3700 de lei.

În data de 04.05.2017, inculpatul C.M.A. împreună cu inculpaţii L.V.M. şi F.A.C., prin folosirea de chei potrivite (prin introducerea unui dispozitiv mecanic – cheie brută, care avea aplicată o foiţă de aluminiu), au pătruns în locuinţa persoanei vătămate  R.R., situată în Iaşi,  tot pe strada Profesor Paul, de unde au sustras, de pe masa din bucătărie, un lanţ din aur, fiind cauzat un prejudiciu în cuantum de 1100 de lei.

În data de 04.05.2017, inculpatul C.M.A. împreună cu inculpaţii L.V.M. şi F.A.C.,  prin folosirea de chei potrivite (prin introducerea unui dispozitiv mecanic – cheie brută, care avea aplicată o foiţă de aluminiu), au pătruns în locuinţa persoanei vătămate  P. M.- G., situată în Iaşi, strada Oancea, de unde au sustras suma de  3500 de euro.

În data de 04.05.2017, inculpatul C.M.A. împreună cu inculpaţii L.V.M. şi F.A.C., prin folosirea de chei potrivite (prin introducerea unui dispozitiv mecanic – cheie brută, care avea aplicată o foiţă de aluminiu), au pătruns în locuinţa persoanei vătămate  B.G., situată în Iaşi, strada  Misai,  cu intenţia de a sustrage bunuri (bani şi/sau bijuterii), însă nu au găsit bunurile căutate.

Inculpaţii C.M.A. , L.V.M. şi F.A.C., sunt recidivişti.

Informaţiile au fost furnizate de Judecătoria Baia Mare.

Redacţia www.ifz.ro