SPORT — 30 mai 2012

Volei – Stiinta Explorari s-a despartit  de Ovidiu Teusan

 Echipa baimareana de volei Stiinta Explorari nu va mai conta din sezonul urmator pe serviciile lui Ovidiu Teusan, jucator care se afla la final de contract. Despartirea de jucator s-a realizat pe cale amiabila, cele doua parti nereusind sa ajunga la un acord privind termenii unei noi intelegeri.

 

“Ovidiu Teusan a fost un jucator important pentru echipa noastra si impreuna am trait momente frumoase. Noi ii multumim pentru ceea ce a facut pentru Stiinta Explorari si ii uram succes pe mai departe, deoarece sunt convins ca nu si-a spus inca ultimul cuvant in voleiul romanesc”, a declarat Traian Rad Taut, presedinte executiv Stiinta Explorari.

 

“Vreau sa-i multumesc lui Ovidiu Teusan pentru prestatia avuta in Baia Mare. Prin evolutiile sale a ajutat echipa sa se mentina in topul celor mai bune formatii din Romania. Din pacate, vin si astfel de momente, pentru care orice sportiv de inalta performanta ar trebui sa fie pregatit si cred ca pe viitor este capabil sa progreseze la un alt club. Noi ii uram mult succes pe viitor”, a precizat Marius Botea, antrenorul principal al echipei Stiinta Explorari.

In varsta de 30 de ani, Ovidiu Teusan a jucat timp de 10 ani la echipa baimareana, unde a evoluat pe postul de universal.

Marius Pasca

 

Articol scris de: admin

Alte articole

Trimite pe

Publicitate

(0) Readers Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poţi folosi aceste etichete HTML şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>